Saturday, January 16, 2010

16

I had this picked for another theme, but a good friend wisely informed me that this would be better:

(böjd/bent)

12 comments:

Brandi said...

That is a crazy but beautiful photo!

Tezzie said...

Thanks, Brandi! Surreal, isn't it? Those weights have been there in that exact same spot for years, and I've always wondered if anyone has ever actually used them or not...

Wannabe said...

Ja, det var lite böjt :-) Sen undrar jag som du, om någon använder det? Så kanske jag hade kunna trycka in samma bild under "varför?" :-)

Angående att lämna konstruktiv kritik ska jag försöka det, även om jag tillhör kategorin som inte ens kallar mig hobbyfotograf. Hittills har jag dock inget att säga som jag tycker skulle förbättra någon av dina bilder, jag gillar dom som de är.

Helena (Citronodlingen) said...

haha! Här börjar tankarna definitivt snurra.. Hur fasen hamnade den där?? Inte precis nåt man glömmer kvar eller tappar på vägen liksom :o)

Della said...

Den var bra! Tur att ingen låg kvar under.

Charlotta said...

Man undrar verkligen hur den har kunnat bli böjd! :o
Jag gillar din tolkning och tycker att det är mycket bra val av motiv. Det är ganska rörig bakgrund med grafittiväggen. Jag undrar om det fanns möjlighet att fota från en annan vinkel, för att få en renare bakgrund. Då skulle din roliga skivstång lyfts fram ännu mera.

Tezzie said...

Tack, Charlotta! Kanske jag i alla fall skulle kunna redigera bort lite av bakgrunden så den dras mera bort, t.ex. med lite bokeh, och dra ner på ljuset? Bra tips...hade inte märkt det själv!!

annette said...

Kul tolkning av det temat, gillar det lite busiga i bilden med graffitin, men jag kan inte detta med foto så bra, är en glad amatör Snabbt som trycker;)

Annette

Rachael said...

i love it...that soft white of the snow contrasted with the chipped paint of the barbell.

you asked about the smooth skin...honestly, they just have smooth skin. but, there are some lovely actions over at http://coffeeteaphotography.blogspot.com/ that have tools to smooth skin. (perfect portrait and powder room 2). let me know if you have any questions, i am always happy to help!

Anonymous said...

Din bild är klockren!!!
Som någon annan skrev här ovan... fantasin sätts i rullning, hur har det blivit sådär?

Maria Berg said...

Den har väl böjt sig för tyngden av snön... hihih. Här nere i söder har vi i alla fall inte haft en sådan här kall vinter med snö så länge på säker mer än 20 år.

Hot dog ja, undra om där är något kött i dem?

Spikmatta - tur att i alla fall någon använder den. Härligt rörelsekort på sonen och docka som rör sig (vill springa därifrån).

En tanke är det blåbär du har på din hand i avatorbilden?
Ville bara nämna att den för mig ser lite skrämmade ut.

Kram Maria Berg.
Ps. tack för alla dina kommentarer.

Tezzie said...

Hej Maria! Förlåt jag missat din kommentar...blickar inte så ofta tillbaks till äldre inlägg ;D Kul någon har intresse ännu av de här "gamla" heehee

O, jo...de e blåbär på handen. Vill inte riktigt vara med på bild som används och lämnas överallt, speciellt då mina bloggar är lite "i hemlighet". Men MIN hand är det i alla fall, så självporträtt kan det väl kallas ;D