Sunday, April 4, 2010

94

My two little "Witches of Easter"...

(påsk/Easter)

8 comments:

Charlotta said...

De ser trötta ut. Fått springa mycket för sitt godis?

Tezzie said...

:D Springa var det kanske inte så mycket av (mamma fick köra, då det e flera hundra meter mellan husen), så trötta var de kanske inte...mer att de var trötta på mammas kamera och ville in o börja käka allt godis! (man har ju inte så mycket tålamod vid 3-5års ålder, speciellt då det var först gången de var påskhäxor!)

Wannabe said...

söta! Vi har inte kommit igång med den traditionen än, jag har bara precis i år fattat att det är på skärtorsdagen man klär ut sig, och när jag kom på det var det redan fredag ;-)

Till nåt helt annat!
Varje gång jag ska dricka kaffe och ska välja mugg så kommer jag att tänka på det du skrev som kommentar på min "informations"bild, du vet den med koppen med namnet i.. Nu sitter jag här med en kopp kaffe igen och denna gång ska jag banne mig svara på din fråga!

Therese; Grekiskt namn; djurens vän. Är uthållig och ibland ganska envis. Eftersom hon sällan ger sig får hon ofta ge sig in i heta diskussioner. Hon är också väldigt verbal. Allt detta leder till att hon får framgångar i livet. Therese är ett namn att vara stolt över.

Stämmer det på dig? På mig stämmer det rätt bra faktiskt, fast samtidigt har jag hört att Therese ska betyda jägarinna, så jag vet inte hur de får ihop det med djurens vän.... ;-)

Tezzie said...

Wannabe - ja, nog stämmer det ganska exakt...förutom det där med heta diskussioner. Jag e så envis att jag hellre håller tyst och gör hur jag vill ändå ;D Men, förutom att vara väldigt verbal, stämmer resten bra! (kanske det inte stämmer helt pga annorlunda stavning...utan h och utan sista e!) Jag har åxå läst att namnet betyder 'harvester/reaper', vilken jag tycker kan tolkas fint till en som arbetar hårt för det man vill i livet, tar bra hand om det, och som sedan kan skörda och njuta av det.

Marie Höglund said...

Så gulliga häxor du har hemma. Är de lik sin mor tro ;-)

Tezzie said...

Tack tack, Marie! Och om man e nyfiken på hur mamma ser ut, kan man fara in på Communal Global's sida (se knappen jag har till höger)...hitta o klicka på Tezzie så finns där en bild :D...man får avgöra själv om jag liknar en gullig häxa eller inte ;D LOL

staci said...

This looks like an interesting tradition I'll have to look into. Very cute witches!!!!

annette said...

Sa sota "häxor" integ-inst sa manga i ÅR, verkar nästan SOM den traditionen Haller in Att AVTA jag lite Större Stader here i Sverige, tyvärr!

Annette