Saturday, March 13, 2010

72

I'm so in love with these almost forgotten and abandoned hay barns that are scattered all over Swedish Finland's country side.

(ödslig/desolate)

6 comments:

Helena (Citronodlingen) said...

Kan bara hålla med. Dom är vackra!

Wannabe said...

Ja, jag håller också med. Särskilt när man kommer från ett ställe där man inte ser dem ofta, då lgger man märke till dem på ett annat sätt än de som bor där uppe verkar göra. Jag såg ganska många sådana när jag var i Luleå-trakterna och hälsade på en kompis, men det verkade inte vara någon annan som reflekterade över att de var lite sådär romantiska, mystiska och glömda..

Marie Höglund said...

Absolut vackert. Inget snack om den saken :-)

Charlotta said...

Vacker lada och fin komposition. Ladan ser verkligen ödslig ut.

Jag är lite fundersam över den högra björken som blir så urvattnad mot himlen. Vet inte riktigt varför det stör mig. Kanske för att de vänstra träden har sådan mjuk och härligt mörk sepiaton mot himlen att kontrasten blir så stor.

Tezzie said...

Tack, alla!

Charlotta - hmm...hade inte lagt märke till det med skillnaden mellan björkarna, men nu när du pekar ut det, ser jag precis vad du menar. Har ingen aning varför det blev så, då jag gjorde inget annorlunda på den sidan av bilden i redigering. Möjligtvis är det pga skuggningar från träd vi inte ser, utanför fotot...och/eller att solen skiner mer direkt på nåt sätt på högra trädet. Underligt, hur som helst...det var ju kvällssol, så gissar de till vänster får nån liten skugga på sig från träden längre till vänster. Tack för du pekade ut det! Man ser ju inte sina egna foton på samma sätt som andra gör, så det blir en bra lärningsprocess för mig! :D

Ha det bra, och trevlig fortsättning på veckoslutet åt er alla!

annette said...

Jag ser Ofta Dessa gamla lådor När jag är i Härjedalen eller Norrbotten, älskar att se Dessa och kan aldrig förbi utan Att titta in och känna på virket, är så vackra och sköna Att ta på.

Annette