Monday, July 19, 2010

200

Oh, how I want one of these...!
This gorgeous greenhouse belongs to a good friend of mine...aren't the flowers in the boots a lovely touch?!

(växthus/greenhouse)

5 comments:

Maria Berg said...

För mig har växthus alltid varit jord på marekn inne i det och MASSA växter så hade min mamma det.
Men jag måste säga att jag gillar mer och mer att man stensätter och har odlingsbäddar. Däremot vill jag nog ha mer växter än stensättning torts allt.

Tycker om din bild. Den ger djup då man ser bortom växthuset och där händer lite med det döda trädet.
Sitter och funderar om man skulle sett mer av växthuset eller inte... mitt svar är INTE då man ser tillräkligt och att man ser hela den öppna dörren ger bilden bra.

Aha stövlarana var piffiga, man kan ju bara göra hål i botten och plantera. Har aldrig tänkt på stövlar innan har bara sett utnötta kängor och det var urläckert.
MB

Anne-Lie said...

Kan tänka mig att du vill ha ett växthus när du ser ett som detta! Härliga stövlar;-))d

Tezzie said...

Tack för snälla kommentarer :D

Maria - Jo, själv skulle jag välja liiiite mera odligsbäddar. Men lite plats för en mys-stol för att förlänga sommaren skulle inte vara helt fel (speciellt här uppe i Finland!). Vill ha några hyllor åxå för att utnyttja höjden o få plats för krukor med sådda frö på våren...inte för jag lagt nån tanke i det hela... ;D

Rebecca said...

You take some very gorgeous photos. I've been surfing around your photo website and am amazed at the beauty that you capture!

Wannabe said...

Jättejättefin! vilket lugn! Om jag tvingades ha ett växthus (haha) skulle jag ha det sådär, med mycket sten och sen saker där inne som man kan äta :-)